©Copyright Skin2Impress Groningen 2015

Skin2Impress

Relax Face, Body & Mind


Klassieke Lichaamsmassage*:


Een heerlijk ontspannende massage, maar er kan tevens gericht aan spierproblemen gewerkt worden. U heeft de keus uit bijvoorbeeld: rug-, nek- en schoudermassage, hoofdmassage, gezichtsmassage, armmassage, been- en voetmassage.Hot-Stone Therapy Massage*:


Een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd. Warme basalt-stenen hebben een diepe verzachtende en ontspannende werking op spieren, gewrichten en geest.

Met behulp van deze warme basalt-stenen en massage olie wordt het lichaam gemasseerd.Oosters Ritueel:


Een heerlijk ontspannende behandeling van de rug, nek en schouders waarbij u zich in oosterse sferen waant!(60 minuten)Thai Style Facial 90 minuten:


Reinigen, peeling, verwijderen onzuiverheden, epileren, een heerlijke Thai Style massage waarbij uw gezicht, decolleté, nek en armen gemasseerd worden met kruidenstempels, aanvullend word u gemasseerd met speciale Thai Style olie hierna volgen een masker en verzorgende dagcrème.


* Aromatherapie:

Zowel bij de Stone Therapy als de Klassieke Lichaamsmassage heeft u de optie om te kiezen voor toevoeging van essentiële oliën aan de warme massage olie.


Kies bijvoorbeeld uit:

Relax