©Copyright Skin2Impress Groningen 2015

Skin2Impress

Relax Face, Body & Mind

Medik8 Super Hydrate 75 minuten


Oppervlaktereiniging door middel van schuimreiniger, gevolgd door een bamboepeeling. Verwijderen van onzuiverheden en epileren van wenkbrauwen gevolgd door een ontspannende gezichtsmassage. Vervolgens een intensief hydraterend masker, een gespecialiseerde mix van ingrediënten die de huid voeden. Afsluitend een diep werkend serum en een hydraterende dagcrème.

• Voor ieder huidtype, met name de droge en vochtarme huid.


Medik8 Acne Cleanse 75 minuten


Oppervlaktereiniging door middel van schuimreiniger, gevolgd door een bamboepeeling. Verwijderen van onzuiverheden en epileren van wenkbrauwen gevolgd door een ontspannende gezichtsmassage. Vervolgens een klei masker  boordevol met natuurlijk zuiverende en helende ingrediënten. Afsluitend een reinigend, matterend werkend serum en dagcrème.

• Speciaal voor de acne huid, vette onzuivere huid.


Medik8 Red Alert 75 minuten


Oppervlaktereiniging door middel van schuimreiniger, gevolgd door een bamboepeeling. Verwijderen van onzuiverheden en epileren van wenkbrauwen gevolgd door een ontspannende gezichtsmassage. Vervolgens een intensief hydraterend masker, een gespecialiseerde mix van ingrediënten die de huid voeden. Afsluitend een rustgevend serum en een dagcrème.

• Voor de zeer gevoelige huid, ook voor de huid met eczeem en rosacea (roodheid).


Medik8 Anti-Age 75 minuten


Oppervlaktereiniging door middel van schuimreiniger, gevolgd door een bamboepeeling. Verwijderen van onzuiverheden en epileren van wenkbrauwen gevolgd door een ontspannende gezichtsmassage. Vervolgens een intensief hydraterend masker, een gespecialiseerde mix van ingrediënten die de huid voeden. Afsluitend een vitamine-C serum, behandeling met de Pretox -lijn, een injectievrij alternatief voor Botox en een dagcrème.

• Voor ieder huidtype

• Voor iedereen die bepaalde gebieden in het gezicht wil aanpakken, of totale anti-ageing wil.


Medik8 Superfacial Peeling 45 minuten


Na een zachte reiniging wordt het gezicht ingemasseerd met een krachtige papaja-enzympeeling met granaatappel, bosbes en kiwi. De enzympeeling reinigt de huid op een zachte manier en verwijdert dode huidcellen. Nabehandeld met een serum  en dagverzorging , gaat de huid weer stralen van gezondheid.

Het verdient aanbeveling enzympeelings regelmatig te herhalen, zodat nieuwe beschadigde huidcellen verwijderd kunnen worden en de huid er fris uit blijft zien.

•Tevens geschikt voor de overgevoelige huid, dunne huid en donkere huidtypen.


Medik8 Peels Light & Strong 60 min


De  Medik8 PeeIings gaan een stapje verder dan de Medik8 Facials en richten geen schade aan de huid, dit in tegenstelling tot diverse andere peelings. De peelings hebben een geheel nieuwe en revolutionaire werking door het gebruik van PHA’s (Poly Hydroxy Acid). Deze vallen trager uit elkaar waardoor ze milder en geleidelijker de huid in dringen dan de traditionele peelings (AHA’s en BHA’s). De peelings zijn toe te passen voor lichte oneffenheden, fijne lijntjes en littekens. U hoeft voor deze peelings niet thuis te blijven en u kunt uw dagelijkse werkzaamheden normaal hervatten na de peeling.

Een huid die op een veilige en zachte manier een diepte peeling krijgt, is vele malen beter in staat om zichzelf te herstellen en werkstoffen op te nemen. Medik8 peelings zijn mild voor de huid en beschadigen de huid niet.

Het verdient aanbeveling om de huid minimaal 7 dagen thuis voor te bereiden met de Medik8 serums omdat de PHA’s de werking zal versterken. Na de peeling gebruikt u thuis de Medik8 Hydr8 Day (dagverzorging met UV-bescherming). Na de peeling voelt de huid schoner en gladder aan, is hij actiever en de werkstoffen worden beter opgenomen. Uniek is dat Medik8 ook peelings heeft speciaal voor de ogen.


Resultaat na de peeling


Medik8 peelings zijn toe te passen bij


Het beste resultaat wordt verkregen door de peelings in kuurverband toe te passen, om de 1 tot 3 weken afhankelijk van de sterkte van de peeling met een maximum van 4 tot 6 keer.


Medik8

Voor meer informatie over Medik8 zie ook www.medik8.nl