medik-peelingsfoto

Duur: 40-50min
Prijs: € 75,-

Prijs Medik8 Peel 3x: € 195,-

Heeft u last van pigmentvlekjes, acne, littekens, rimpels of lijntjes in het gezicht? Een peeling zorgt voor prachtige resultaten! De conditie van de huid verbetert aanmerkelijk na een peeling, de huid ziet er zichtbaar gladder, frisser en stralender uit.

Wat is een peeling?

Een peeling is een cosmetische behandeling die de bovenste laag van de huid verwijderd, wat leidt tot zichtbare verbeteringen.
Peelings zijn één van de meest populaire niet-invasieve cosmetische ingrepen uitgevoerd om de huid te verjongen en verbeteren. De peelings bestaan uit natuurlijke zuren en hebben het vermogen om de dode huidcellen te verweken. Alle Medik8 peelings zijn zo geformuleerd dat de verschillende zuren (gericht op verschillende huidtypen) zo veel mogelijk resultaat bieden en zo min mogelijk irritatie veroorzaken.

Medik8 heeft verschillende chemische peelings voor diegenen die specifieke huidproblemen willen aanpakken.

  • Age Peel™: Een gerichte formulering die collageen herstelt om hardnekkige tekenen van veroudering te verminderen.
  • Beta Peel™: Een krachtige mix van zuren die diep in poriën dringen om puistjes effectief te verminderen en het uiterlijk van de huid te verbeteren.
  • White Peel™ : Een verhelderende peeling gericht op hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid.

Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden de peeling in kuurverband te ondergaan en producten van Medik8 te gebruiken voor de nazorg, deze zijn uiteraard bij mij in de salon verkrijgbaar.

partner-logo01
logo-phyris
medik9-logo-t
swisscolorinternationa-klein-wit
ggd-wit-klein