Duur: 40-50min
Prijs: € 99,-

Prijs Medik8 Peel 3x: € 270-

Heb je last van pigmentvlekjes, acne, littekens, rimpels of lijntjes in het gezicht? Een peeling zorgt voor prachtige resultaten! De conditie van de huid verbetert aanmerkelijk na een peeling, de huid ziet er zichtbaar gladder, frisser en stralender uit.

Wat is een peeling?

Een peeling is een cosmetische behandeling die de bovenste laag van de huid verwijderd, wat leidt tot zichtbare verbeteringen.
Peelings zijn één van de meest populaire niet-invasieve cosmetische ingrepen uitgevoerd om de huid te verjongen en verbeteren. De peelings bestaan uit natuurlijke zuren en hebben het vermogen om de dode huidcellen te verweken. Alle Medik8 peelings zijn zo geformuleerd dat de verschillende zuren (gericht op verschillende huidtypen) zo veel mogelijk resultaat bieden en zo min mogelijk irritatie veroorzaken.

Medik8 heeft verschillende chemische peelings voor diegenen die specifieke huidproblemen willen aanpakken.

  • Rewind™: Een gerichte formulering die collageen herstelt om hardnekkige tekenen van veroudering te verminderen.
  • Even™: Een krachtige mix van zuren die diep in poriën dringen om puistjes effectief te verminderen en het uiterlijk van de huid te verbeteren.
  • Clarity™ : Een verhelderende peeling gericht op hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid.

Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden de peeling in kuurverband te ondergaan en producten van Medik8 te gebruiken, dit wordt allemaal tijdens een intakegesprek besproken. Start 2 weken voor de peeling met de CSA formule van Medik8, en volg de nazorginstructies zorgvuldig op. De producten zijn uiteraard bij mij in de salon verkrijgbaar.