Een smalle of een wat vollere eyeliner een strakke of juist een wat poederige potloodlijn? Ook kunt u kiezen uit een infralash, deze techniek geeft een subtiele pigmentatie tussen de wimperhaartjes , dit geeft een vollere oogopslag en kan zowel boven als onder gezet worden. Met permanente make-up eyeliners zijn er tal van mogelijkheden en heb je altijd stralende ogen!


Infralash

De infralash is de meest natuurlijke variant van alle permanente make-up eyeliners. Met deze techniek wordt er alleen pigment aangebracht tussen de wimpers. Het effect is een subtiele, vollere wimperaanzet.

Behandeling Details Prijs
Boven (incl. 1 nabehandeling) 120 min. € 250,-
Boven en onder (incl. 1 nabehandeling) 150 min. € 280,-

Eyeliner

Voor een meer nadrukkelijke oogopslag is de permanente make-up eyeliner (eventueel met kleine wing) een ideale oplossing. Er wordt een heel strak lijntje getrokken waardoor je iedere dag een volle oogopslag hebt, ook is het mogelijk juist het poederige effect van een kohl lijntje te creëren, voor diegene die een zachter effect willen. Iedere dag stralende ogen en ontzettend handig voor diegene die veel sporten, naar de sauna gaan of ’s ochtends gewoon lekker snel klaar wil zijn zonder al te veel tijd te besteden aan make-up.

Behandeling Details Prijs
Boven (incl. 1 nabehandeling) 120 min. € 295,-
Onder (incl. 1 nabehandeling) 120 min. € 190,-
Boven en onder (incl. 1 nabehandeling) 180 min. € 380,-

Eyeliner Touch up

Door UV-straling en het natuurlijk vernieuwen van de huid worden pigmenten geleidelijk lichter, daarom adviseer ik altijd een touch-up na 1 à 2 jaar. Bij deze opfrisbehandeling kijken we hoe de kleur zich heeft ontwikkeld en geef je jouw permanente make-up net weer dat beetje extra!

Vanaf € 100,-


Eigen werk

Meer voorbeelden van eigen werk vindt u op Instagram.