Phyris biedt voor elke cosmetische behoefte de juiste mogelijkheden in thuisverzorgende producten en salonbehandelingen. Vooruitstrevend, innoverend en effectief, zijn de sleutelwoorden voor Phyris.

Je bent uniek – PHYRIS is dat ook!

PHYRIS reageert individueel op uw eisen, uw huid en uw voorkeuren en biedt de perfecte zorg voor elk van uw omstandigheden in het leven – hoog effectief en met de beste huidtolerantie.

Het uitgebreide 3-fases zorgconcept van PHYRIS, dit concept biedt de beste huidverzorgingsresultaten voor elk individueel huidtype: versterking en regeneratie, hydrateren en verfrissen, het oplossen van huidproblemen en kalmeren.

De unieke fase 2, met speciale activerende SOMI producten speelt een zeer belangrijke rol.

  • Fase 1. Reinigen
  • Fase 2. Activeren
  • Fase 3. Verzorgen

Premium kwaliteit!

Succesvolle wetenschappers, toonaangevende dermatologen en ervaren huidverzorgers hebben nieuwe normen vastgesteld door nauw samen te werken. De hightechproductie van de exclusieve formuleringen is gemaakt volgens dezelfde strenge voorschriften als voor farmaceutische producten. Natuurlijke ingrediënten hebben de voorkeur. PHYRIS is een eigen klasse met de hoogste premium kwaliteit in Duitsland.

Bekijk producten

Neem contact op