Door de nieuwste technieken voor permanente make-up is het tegenwoordig mogelijk om prachtige, natuurlijk ogende wenkbrauwen te creëren. PMU kan de vorm van de eigen wenkbrauwen corrigeren en ‘voller’ doen lijken; dit kan gewoon in je natuurlijke haarkleur. Op ieder moment van de dag een verzorgd uiterlijk!


Poederschaduw/Powder Brow/Ombre Brows

Heb je dunne, onregelmatige of asymmetrische wenkbrauwen? De Powder brow techniek wordt gezien als de meest gangbare en veilige permanente make-up techniek voor iedereen. De voordelen van deze techniek worden met behulp van de schaduwtechniek beschouwd als universeel en zijn dus voor vrijwel ieder huidtype geschikt. De Powder brow techniek is de ideale vervanger van make-up en geeft een zachte poederschaduw weer. Tevens een prachtige oplossing bij wenkbrauwen die wat volume missen of waarvan de uiteinden weggevallen zijn.

Prijs: € 395,- (incl. 1 nabehandeling en naverzorging)

Duur: 150-180 min


Hairstrokes

Hairstroke is een permanente make-up techniek om dunne, korte of onregelmatige wenkbrauwen te perfectioneren. Met de Skinq hairstroke-methode worden natuurlijke ogende haartjes getekend met een flinterdun naaldje en speciale pigmenten. Het kan zijn dat u uw wenkbrauwen net iets voller, langer of breder wilt, het is van groot belang om te weten dat deze manier van pigmenteren vaak sneller vervaagd dan de Poederschaduw/Powder Brow. De hairstroke techniek kan ook gecombineerd worden met de poederschaduw.

Prijs: € 395,- (incl. 1 nabehandeling en naverzorging)

Duur: 150-180 min


Poederschaduw/Powder Brow/Hairstroke/Ombre Brow Touch up

Door UV-straling en het natuurlijk vernieuwen van de huid worden pigmenten geleidelijk lichter, daarom adviseer ik altijd een touch-up na 1 à 2 jaar. Bij deze opfrisbehandeling kijken we hoe de kleur zich heeft ontwikkeld en geef je jouw permanente make-up net weer dat beetje extra!

Behandeling Prijs
Binnen 1 jaar: € 100,-
Na 1 jaar: € 150,-
Na 2 jaar: € 250,-
Na 3 jaar: € 380,-

Eigen werk

Meer voorbeelden van eigen werk vindt u op Instagram.