Nieuws!!

Skin2Impress is in Groningen verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Petrus Campersingel. In Hoogeveen is sinds kort de de nieuwe vestiging geopend waar u terecht kunt voor onder andere Permanente Make-up behandelingen.

 

* Nieuw* Press & Glow™ 

De ‘next generation’ hydraterende PHA-toner voor dagelijkse exfoliatie van het huidoppervlak en die je huid laat stralen gedurende het hele jaar. Geen plakkerige, uitdrogende toner meer. Zeg ja tegen de krachtige toner met zuren die perfect geschikt is voor iedereen.

Press & Glow verwijdert de bovenste dode huidlagen  van het huidoppervlak, hetgeen resulteert in een zichtbaar heldere, egalere en gehydrateerde huid.

Press & Glow is in staat om de verschijning van hyperpigmentatie te verminderen en het huidoppervlak te verhelderen, waardoor de huidteint zichtbaar stralend, verzacht en egaal is.

Geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid!

Nu verkrijgbaar in de salon!

 


* Nieuw * H.E.O. Mask

Medik8 heeft zich ten doel gesteld het meest hydraterende masker ter wereld te maken om het probleem van een zeer droge huid aan te pakken door een flinke dosis vocht af te geven voor een diep-gevoede huid.

H.E.O. Mask is een twee-staps nachtmasker dat is gebouwd op de drie elementen van echte hydratatie; bevochtigingsingrediënten (humectanten), verzachtende ingrediënten (emollienten) en vochtvasthoudende (occlusieven) ingrediënten. Deze drie elementen zijn gecombineerd in een krachtige verhouding en ze zijn dé ultieme oplossing voor een droge en vochtarme huid.

Het potje van H.E.O. Mask bevat zowel een hydraterende gel op waterbasis en tevens een zijdezachte, voedende crème. H.E.O. Mask voedt de huid met intense hydratatie door alle lagen van de huid. ’s Avonds aanbrengen, gedurende de nacht laten inwerken en in de ochtend ziet en voelt de huid gehydrateerd, gezond en soepel!

Het is perfect voor degenen met een droge of vochtarme huid of voor eenieder die op zoek is naar een extra boost aan hydratatie. H.E.O. Mask is een ‘must-have‘ in iedere huidverbeteringsroutine.

Nu verkrijgbaar in de salon!

 

Neem contact op