Welkom bij schoonheidssalon Skin2Impress, ik stel mij graag aan u voor. Mijn naam is Wendy Seinen, opgeleid tot allround schoonheidsspecialist en masseuse, tevens ben ik Cidesco gediplomeerd (International Beauty Therapist). Sinds 2009 ben ik trotse eigenaresse van Skin2Impress, schoonheidssalon voor huidverbetering- en verzorging. Eerlijk huidadvies, in combinatie met een behandeling die aangepast wordt aan de behoefte van uw huid, en persoonlijke aandacht voor u is mijn prioriteit! In een sfeervolle en rustgevende omgeving komt u even los van de alledaagse hectiek.

Mijn vak is prachtig en blijft me uitdagen. Mijn producten kies ik met veel zorg, behandelingen ontwikkelen zich voortdurend en ik volg cursussen en trainingen. Zo voltooide ik de opleiding voor cosmetische micro-pigmentatie bij Skinquip (dé Nederlandse vakschool op dit gebied) waardoor ik inmiddels gespecialiseerd ben in Permanente make-up; een erg mooi onderdeel van mijn vak. Mijn passie deel ik graag met anderen en daarom geef ik inmiddels ook les aan de vakschool.

Skin2Impress is aangesloten bij VeiligePMU Nederland.

VeiligePMU Nederland is het Nederlandse kwaliteitsregister waar u als consument een echte vakspecialist kunt vinden, in de buurt, die een gedegen opleiding heeft gevolgd, jaarlijks bijschoolt en bewust kiest voor veilige pigmenten en machine.

MOOI MOET OOK VEILIG ZIJN

Schoonheidssalon Skin2Impress is aangesloten bij de ANBOS Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging. Een ANBOS schoonheidsspecialist is gediplomeerd en staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis, en werkt volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist. Meer info kunt u vinden op www.anbos.nl. Daarnaast is Skin2Impress GGD gekeurd.

Alle informatie over de behandelingen, producten en prijzen vindt u op de website, kijk rustig verder en ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten in  mijn salon.

Hartelijke groet,

Wendy Seinen