Welkom bij schoonheidssalon Skin2Impress, ik stel mij graag aan u voor. Mijn naam is Wendy Seinen, opgeleid tot allround schoonheidsspecialist en masseuse, tevens ben ik Cidesco gediplomeerd (International Beauty Therapist). Sinds 2010 ben ik trotse eigenaresse van Skin2Impress, schoonheidssalon voor huidverbetering- en verzorging. Eerlijk huidadvies, in combinatie met een behandeling die aangepast wordt aan de behoefte van uw huid, en persoonlijke aandacht voor u is mijn prioriteit! In een sfeervolle en rustgevende omgeving komt u even los van de alledaagse hectiek.

Schoonheidssalon Skin2Impress is aangesloten bij de ANBOS Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging. Een ANBOS schoonheidsspecialist is gediplomeerd en staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis, en werkt volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist. Meer info kunt u vinden op www.anbos.nl

Alle informatie over de behandelingen, producten en prijzen vind u op de website, kijk rustig verder en ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten in  mijn salon.

Hartelijke groet,

Wendy Seinen

partner-logo01
logo-phyris
medik9-logo-t
swisscolorinternationa-klein-wit
ggd-wit-klein