Permanente make-up verwijderen, lichter maken of corrigeren

Ben jij niet meer tevreden met jouw permanente make-up en heb jij bijvoorbeeld:

1. Permanente make-up die verkleurt is?

  • rood/oranje kan veroorzaakt zijn door pigmenten welke ijzeroxides en zware metalen bevatten.
  • blauw/grijs kan veroorzaakt zijn doordat de permanente make-up te diep gepigmenteerd is.

2. Permanente make-up die te donker is of een verkeerde vorm heeft?

Ook hier hebben we een oplossing voor, namelijk de Swiss Color X-remove of Swiss Color Light.

Bij Skin2Impress werken we met uitsluitend veilig pigmenten, en ook het verwijderen van permanente make-up gebeurt op een 100% veilige manier. Geen lasers die aan de behandeling te pas hoeven komen, maar uitsluitend de Swiss Color machine en naaldcartridges in combinatie met een melkzuur, welke in soortgelijke vorm al in het lichaam bestaat. Dit melkzuur voldoet aan alle hoge hygiënische standaarden en werkt langzaam in op het pigment waardoor deze rechtstreeks naar het huidoppervlak gestuurd wordt. Het pigment vervaagd niet maar verdwijnt van bovenaf. Binnen 30 minuten na de behandeling is het melkzuur afgebroken zonder residu. Zo ontstaat er geen belasting in je lymfesysteem en ben je snel en veilig van je oude permanente make-up af.

Na de behandeling ontstaat er een korst, deze zal na een aantal dagen opdrogen en het behandelde gebied zal binnen enkele weken volledig genezen.

Intakegesprek

Omdat er veel verschil kan zijn in verkeerd geplaatste permanente make-up (zoals kleur en diepte van het pigment) is het belangrijk wanneer je overweegt om je permanente make-up te laten verwijderen of corrigeren dat je altijd eerst even naar de salon komt om naar de pmu te laten kijken. We kunnen dan tijdens een intake gesprek direct het probleem zien en aan de hand daarvan een eventueel behandelplan bespreken.

De prijs per behandeling ligt tussen €100,- en €130,-

Er zijn gemiddeld 1–3 behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van de diepte en hoeveelheid van het pigment.